Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauwazylem ze na 90% serwerow aby miec dzialke (nie licze gowna 10x10) trzeba zaplacic od 5 do 20zl. Dla mnie jest to paranoja i kloci sie to z idea gry w minecrafta. Jesli chcialbym wydac 20zl na pieprniczona dzialke to wolalbym dac 10zl wiecej i postawic wlasny serwer. Dlatego wiec apeluje do wszystkich ktorzy sie tu oglaszaja zeby laskawie podawali w tytule tematu ze maja gowniany serwer za ktory trzeba placic. Oszczedzi to wielu graczom czasu i nerwow z czekaniem na dodanie do wl i wyszukiwaniem dobrego serwera. Ja rozumiem dotacje na serwer ale nie wymuszanie kasy od graczy na dzialke. Jak nie macie kasy na serwer do sobie odpusccie.

PS jesli ktos mi wyskoczy z argumentem ze jak chce grac to niech place i powinienem byc zadowolony z dzialki 10x10 to ja odpowiadam ze wy powinniscie byc zadowoleni z tego ze adminujecie i jestescie bogami na serwerze i nie powinniscie wymuszac kasy zeby nimi dalej pozostac.

Opublikowano

JA nie grałem nigdy na takim serwerze gdzie płacisz za działkę, co najwyżej za Vip, ale jeśli są takie, to do lawy z nimi xD

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...